Η εταιρική σας ιστοσελίδα είναι πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής παρουσίας σας και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Παρουσιάζει υπηρεσίες και προϊόντα σε νέους και παλιούς πελάτες και επικοινωνεί την εταιρική σας ταυτότητα, τις αρχές σας και την αξία σας. Για αυτό πρέπει να δοθεί έμφαση στην εταιρική σας ταυτότητα και η σχεδίαση της ιστοσελίδας σας πρέπει να είναι δεμένη με την φυσική εταιρική σας παρουσία.

Κατασκευή ιστοσελίδας εστιασμένη στον χρήστη

Οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε έχουν σαν βασικό σημείο εστίασης τον επισκέπτη τους και την εμπειρία που θα αποκομίσει από την επίσκεψη του στην ιστοσελίδα σας. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι καλοσχεδιασμένη, να διαθέτει εύκολη πλοήγηση και να είναι γρήγορη. Αυτά είναι τα “συστατικά” μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας.

Κατασκευή ιστοσελίδων που αγαπούν οι μηχανές αναζήτησης

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης. Είναι πλέον το απαραίτητο στοιχείο για την αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας σας. Αν μια ιστοσελίδα δεν κατατάσσεται στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης περιορίζει κατά πολύ τις προοπτικές παρουσίασης και πώλησης των υπηρεσιών – προϊόντων που παρουσιάζει.

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας

Οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε είναι δυναμικές και διαθέτουν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Μια λειτουργία που λύνει τα χέρια των πελατών μας και τους δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζονται μόνοι τους το περιεχόμενο της ιστοσελίδας τους. Επίσης αναπτύσουμε in-site δυναμικές εφαρμογές που δίνουν λύσεις σε συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας.

Ας μιλήσουμε για την επόμενη εργασία σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ