Σχεδίαση λογοτύπου

Το πρόσωπο της επιχείρησης σας. Ένα σχέδιο, ένας γραφισμός ή και τα δυο μαζί, με στόχο τη μοναδική αποτύπωση της λεκτικής και οπτικής ταυτότητας της επιχείρησής σας. Δημιουργεί την πρώτη εντύπωση στην επικοινωνία με τους πελάτες σας και όπως γνωρίζετε πολύ καλά η πρώτη εντύπωση είναι που μετράει.

Σχεδίαση λογοτύπου με εμπειρία

Στην Design Code διαθέτουμε τεράστια εμπειρία στη σχεδίαση λογοτύπου, εταιρικής ταυτότητας και rebranding και έχουμε σχεδιάσει πάνω από 300 λογότυπα από το 1997, σχεδόν για όλων των ειδών τις επιχειρήσεις.

Σχεδίαση λογοτύπου που δίνει αξία στην επιχείρησή σας

Ο πελάτης, εσείς, όλοι μας έχουμε πλέον πολλές παραστάσεις και αξιολογούμε πολύ πιο αυστηρά μια επιχείρηση στο σύνολο της (οπτική ταυτότητα, χώρος, παρουσίαση, συμπεριφορά κτλ.).

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει, ένας πελάτης στη διαδικασία αγοράς αξιολογεί μια επιχείρηση και από το λογότυπο – οπτική ταυτότητα και αποδέχεται ή όχι τις υπηρεσίες ή προϊόντα που του προσφέρει.

Πιο απλά, αν το λογότυπο σας είναι πρόχειρα σχεδιασμένο θα αντανακλά αυτή την προχειρότητα σους πελάτες σας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σχεδίαση λογοτύπου που “γράφει” στον εγκέφαλο

Ένα σωστά σχεδιασμένο λογότυπο πρέπει πρώτα από όλα να είναι αναγνωρίσιμο, δηλαδή να διαθέτει τουλάχιστον ένα στοιχείο που το χαρακτηρίζει ως μοναδικό και το κάνει να “γράφει” στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Το λογότυπο μαζί με την εταιρική ταυτότητα πρέπει να επικοινωνεί το ύφος της επιχείρησης σας. Το σχήμα του, ο χρωμότυπος και ο γραφισμός του έχουν τη μοναδική ικανότητα να επικοινωνούν οπτικά το ύφος σας, τις αξίες σας και να γεννούν εμπιστοσύνη.

Σχεδίαση λογοτύπου για rebranding

Όπως και οι άνθρωποι έτσι και οι επιχειρήσεις έχουν την ανάγκη της ανανέωσης. Η διαδικασία για την ανανέωση της οπτικής ταυτότητας μιας επιχείρησης ονομάζεται rebranding και περιλαμβάνει την ανανέωση ή αλλαγή λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας. Αν γίνει σωστά, τα ωφέλη του rebranding είναι μεγάλα για μια επιχείρηση τόσο στον τομέα του μάρκετινγκ και των πωλήσεων όσο και στην επικοινωνία με τους πελάτες της.

Σχεδίαση λογοτύπου δείγματα εργασιών

Σχεδίαση λογοτύπου boing boing
Σχεδίαση λογοτύπου fat cup
Επικοινωνία

Δωρεάν εκτίμηση

Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα των λογοτύπων που έχουμε σχεδιάσει. Επικοινωνήστε μαζί μας για συμβουλές και για μια εκτίμηση του λογοτύπου που μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς.
Επικοινωνία