Προώθηση & Διαφήμιση Ιστοσελίδων

Η προώθηση και διαφήμιση ιστοσελίδων είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος αύξησης της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας και κατά συνέπεια των κερδών της επιχείρησης σας. Προσεγγίζει το αγοραστικό κοινό που αναζητά στις μηχανές αναζήτησης πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Search Engine Marketing – Καμπάνιες Google AdWords

Η στοχοθέτηση του κοινού γίνεται μέσα από την επιλογή των σωστών λέξεων κλειδιών, την σύνταξη των κειμένων των διαφημίσεων και την επιλογή γεωγραφικών κριτηρίων.

Όταν κάποιος κάνει μια αναζήτηση σε μια μηχανή αναζήτησης με τις λέξεις κλειδιά που έχουμε επιλέξει, η διαφήμιση σας εμφανίζεται δίπλα από τα οργανικά αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Έτσι διαφημίζεστε άμμεσα στο κοινό που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Η τιμολόγηση γίνεται βάσει των κλικ που δέχεται η διαφήμιση με αποτέλεσμα τον απόλυτο έλεγχο του προυπολογισμού σας, άλλα και την πολύ καλή απόδοση της διαφήμησης (ROI, return over investment).

Ωφέλη Καμπάνιας Google AdWords

Τα ωφέλη για μια εταιρία που τρέχει μια καμπάνια Google Adwords είναι μεγάλα και κυρίως οικονομικά. Αναλυτικά σας αναφέρουμε τα εξής:

  • Προβληθείτε στο αγοραστικό κοινό που ψάχνει αυτό που πουλάτε
  • Υψηλή απόδοση με χαμηλό κόστος
  • Ενδυναμώνει το κύρος και την αναγνωρισιμότητα σας (brand name)
Επικοινωνία

Δωρεάν εκτίμηση

Επικοινωνήστε μαζί μας για συμβουλές και για μια εκτίμηση της καμπάνιας Google Adwords που μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς.
Επικοινωνία